Hoe match ik handmatig een organisatielid aan een vacature, activiteit, workshop, event etc.?
Hoe match ik handmatig een organisatielid aan een vacature, activiteit, workshop, event etc.?

Toewijzen van vrijwilligers aan vacatures, activiteiten, workshops, evenementen, klussen of projecten.

Lioba Visser avatar
Geschreven door Lioba Visser
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als organisatieadministrator of organisatiemoderator kun je een lid van je organisatie aan je activiteit, workshop, evenement, klus etc. toewijzen. Je kunt dus een match maken met een lid zonder dat deze zich eerst moet aanmelden voor de activiteit. Doe dit enkel als je toestemming van het organisatielid hebt!

1. Ga naar je organisatiepagina

2. Klik in het linker menu op de bovenste optie. Vaak is dit "activiteiten". Let op: afhankelijk van de instellingen van het platform/de website kan dit een andere naam hebben.

3. Je komt nu in het overzicht van alle activiteiten, workshops, evenementen, klussen, etc.

4. Kies de activiteit waarvoor je iemand wil toewijzen.

5. Klik op "meer"

6. Kies "toewijzen"

7. Voer de naam of het e-mail adres van het organisatielid in en selecteer de gebruiker.

8. Je kan de status aanpassen en optioneel een bericht toevoegen.

9. Klik op "toewijzen en verzenden" of kies ervoor de gebruiker toe te wijzen zonder deze op de hoogte te stellen.