Hoe plaats ik vacatures/activiteiten/workshops/evenementen op een pagina?

Uitgelichte vrijwilligersvacatures. Uitgelichte community events. Rollen. Klussen.

1. Open de pagina waar je de activiteiten toe wil voegen.

2. Ga naar "bewerk deze pagina".

3. Klik op het "+" teken waar de activiteiten moeten verschijnen, en kies de derde optie: vaak is dit "activiteiten", maar afhankelijk van de platform instellingen kan dit een andere naam hebben.

4. Kies een titel: bijvoorbeeld "Uitgelichte vrijwilligersvacatures" of "Uitgelichte trainingen".

5. Kies of je de activiteiten in rooster vorm (met afbeelding) of in een lijst wil laten zien.

6. Er zijn verschillende opties om het overzicht aan te passen. Zo kun je kiezen welke activiteiten worden laten zien (bijvoorbeeld nieuwste eerst, of aankomende activiteiten) en hoeveel er te zien zijn. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen alleen activiteiten van een bepaalde soort (trainingen, workshops, evenementen), van één organisatie of met een bepaalde tag te laten zien (zoals "geschikt voor groepen").

7. Vergeet niet eventueel een link toe te voegen naar álle activiteiten.

8. Als je een keuze hebt gemaakt, klik op "Sluit en bekijk voorbeeld" en vergeet niet de pagina op te slaan!