Als een pagina niet laadt of als je niet kunt inloggen komt dit vaak door:

• een out-of-date browser (update deze in dat geval)

• de opgeslagen cookies en cache van je internet browser of

Bekijk via een incognito venster of het aan cookies en cache ligt geval is: kun je daar wel inloggen/de pagina openen, komt het probleem inderdaad daardoor. Verwijder je cookies en cache om de pagina weer te laten werken. Let erop dat je cookies en cache van over de gehele periode verwijdert!

Je kunt hier meer lezen over de cache en het openen van een incognito venster in dit artikel.