Als een pagina niet laadt of als je niet kunt inloggen komt dit vaak door de opgeslagen cookies en cache van je internet browser. Bekijk via een incognito venster of dit het geval is: kun je daar wel inloggen/de pagina openen, komt het probleem inderdaad door opgeslagen cookies en cache. Verwijder je cookies en cache om de pagina weer te laten werken. Let erop dat je cookies en cache van over de gehele periode verwijdert!

Je kunt hier meer lezen over de cache in dit artikel.

Check ook of je browser up-to-date is en update deze zo nodig.