Hoe voeg ik een beheerder of moderator toe aan mijn organisatie?
Hoe voeg ik een beheerder of moderator toe aan mijn organisatie?

Beheerder toevoegen. Moderator toevoegen.

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt

A) Nieuwe beheerders of moderatoren uitnodigen:

1. Navigeer naar je organisatiepagina, en klik vervolgens op Personen.

2. Druk op de knop Toevoegen

• Als de persoon die je probeert uit te nodigen nog geen account heeft op jouw website, moet deze eerst een account aanmaken voordat je deze persoon beheerder of moderator kunt maken.

• Je kunt ook een email uitnodiging aan een persoon sturen als deze nog geen account heeft - zie foto hieronder. De persoon krijgt dan een email met een knop. Via deze knop wordt de persoon naar de organisatie pagina geleid om hier jouw uitnodiging te accepteren.

Wil je weten wat het verschil tussen een Beheerder en Moderator is? Lees dan hier verder.

B) De toegangsniveau's van bestaande personen aanpassen

Navigeer naar je organisatiepagina > Personen.

Je kunt als beheerder van jouw organisatie de toegangsniveau’s van personen in jouw organisatie aanpassen. Je kunt deze accounts upgraden (van lid naar moderator en van moderator naar beheerder) of downgraden (van beheerder naar moderator of van moderator naar lid).

Het downgraden van personen gaat automatisch, voor het upgraden van personen moeten zij de verandering accepteren