1. Klik op het profiel icoontje rechts boven in je scherm
  2. Selecteer in het uitklapmenu de organisatie waarvoor je de instellingen wilt aanpassen
  3. Je komt nu op de organisatie pagina terecht
  4. Selecteer het tabje “Instellingen”
  5. Selecteer vervolgens het kopje “Aanpassen”
  6. Hier kun je de functionaliteiten van je organisatie pagina aanpassen:

Teams

Wanneer deze functionaliteit actief (schuifje op gekleurd) is, kun je teams aanmaken binnen jouw organisatie. Met teams kun je bijvoorbeeld de regio afdelingen van jouw organisatie onderbrengen binnen het organisatieprofiel, zodat je ook bij een complexe organisatie gemakkelijk het overzicht kunt behouden.