Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op de homepage rechtsboven om in the loggen. Je kunt vervolgens linksonder op Wachtwoord vergeten? klikken.

1. Vul je e-mailadres in.
  2. Klik op “Verstuur”
  3. Je ontvangt een mail met daarin een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Klik op de knop “Nieuw wachtwoord instellen”. Let op: deze link is na twee uur niet meer geldig.
  4. Klik in de mail op de knop “Nieuw wachtwoord instellen”.
  5. Geef je nieuwe wachtwoord in tweevoud op.
  6. Klik op de knop “Verander wachtwoord”.
  7. Je wachtwoord is nu succesvol aangepast en direct in gebruik.