Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan? Ik weet mijn wachtwoord niet meer.

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op de homepage rechtsboven om in the loggen. Je kunt vervolgens linksonder op Wachtwoord vergeten? klikken.

1. Vul je e-mailadres in.

2. Klik op “Verstuur”

3. Je ontvangt een mail met daarin een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Klik op de knop “Nieuw wachtwoord instellen”. Als de knop niet werkt, kun je de link onder de knop in je browser kopiëren. Let op: deze link is na twee uur niet meer geldig.

4. Klik in de mail op de knop “Nieuw wachtwoord instellen”.

5. Geef je nieuwe wachtwoord in tweevoud op.

6. Klik op de knop “Verander wachtwoord”.

7. Je wachtwoord is nu succesvol aangepast en direct in gebruik.

Belangrijk: De e-mail kan terechtkomen in je "Spam" folder. Kijk daarom regelmatig in deze folder. Als je de mail nog steeds niet kan vinden, contacteer dan je platform beheerder, met instructies naar dit artikel, zodat ze je account kunnen activeren en/of je wachtwoord kunnen aanpassen.