Soms als je een pagina op social media wil delen zie je een verkeerde of helemaal geen afbeelding. Dit komt soms door de cache van je internet browser. Verwijder je cache over de gehele periode en probeer het (later) opnieuw. Meer informatie over cache vind je in dit artikel. Let op dat het soms een tijdje kan duren voordat je het correcte plaatje ziet bij het delen: probeer het de dag erna opnieuw.

Soms kan de social media aanbieder het plaatje niet vinden. In dat geval kun je de aanbieder "vragen" om het plaatje te zoeken door de URL van de pagina die je wil delen te kopiƫren en in de desbetreffende tool de plakken: