Hoe download ik de gegevens van een vragenlijst / formulier?
Hoe download ik de gegevens van een vragenlijst / formulier?

Antwoorden van vragenlijsten. Gegevens van formulieren downloaden. Excel. CSV.

Lioba Visser avatar
Geschreven door Lioba Visser
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt de antwoorden van vragenlijsten / formulieren downloaden via je organisatiepagina.

1. Klik op je profielicoontje en ga naar je organisatiepagina

2. Klik in het menu links op "Vragenlijsten"

3. Klik op "Antwoorden", je ziet nu een overzicht van alle gegevens

4. Klik op de "Exporteren"-button bovenaan de tabel

5. Je kan de gegevens als .csv of als Excel-bestand downloaden

Zie ook: