Hoe download ik de gegevens van gebruikers / vrijwilligers die zich hebben aangemeld voor een activiteit / vacature?

Antwoorden van vrijwilligers. Gegevens van aanmeldingen downloaden. CSV.

Je kunt de gegevens van de vrijwilligers die zich hebben aangemeld voor jouw activiteit / vacature downloaden in een .csv bestand, ook wanneer je een vragenlijst aan de activiteit / vacature hebt gekoppeld.

Dit kan via de activiteiten- / vacaturelijst op je organisatiepagina

1. Klik op de knop “Meer” aan de rechterkant van de betreffende activiteit / vacature in het vacatureoverzicht (organisatie pagina > kopje vacatures).

2. Selecteer “Download”.