Hoe pas ik de e-mail notificaties die ik over mijn platform krijg aan?
Hoe pas ik de e-mail notificaties die ik over mijn platform krijg aan?

Beheerder. Platformbeheerder. Platformadmin. Admin. Nieuwe organisatie heeft zich aangemeld.

Lioba Visser avatar
Geschreven door Lioba Visser
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als platform beheerder krijg je verschillende e-mails over activiteiten op je platform. Om deze aan te passen moet je je eerst inloggen op het gebruikersaccount van de platform beheerder. Volg je volgende stappen zodra je bent ingelogd:

1. Klik op je profiel icoon.

2. Klik op instellingen. Je ziet nu het profieloverzicht.

3. Klik op "wijzig profiel".

4. Selecteer "E-mail Notificaties" in de navigatiebalk.

Je kunt je af- en aanmelden voor verschillende meldingen door op de knoppen naast de beschrijving van de melding te klikken. Als ze grijs zijn, ben je uitgeschreven voor de e-mailnotificatie. Als de knop gekleurd is, staat de notificatie aan.

Bovenaan zul je algemene e-mail notificaties zien die van toepassing zijn voor alle gebruikers van het platform, of het nou vrijwilligers, administratoren of moderatoren zijn.

Daaronder zie je notificatie instellingen voor vrijwilligers en instellingen voor organisatoren. Dit omdat je je als platform beheerder ook kunt aanmelden voor vrijwilligersactiviteiten, workshops en evenementen. Ook ben je als platform beheerder de admin van je organisatie pagina. Als je naar beneden scrolt, zie je de notificaties die voor jou als platform beheerder van toepassing zijn.