Social media links toevoegen aan de footer / voetbalk?

Links naar je verschillende social media profielen toevoegen aan de footer / voetbalk.

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als platformbeheerder heb je de mogelijkheid om links naar je verschillende social media profielen toe te voegen aan de footer / voetbalk. Hieronder leggen we uit hoe. Onderaan dit artikel vind je ook een uitlegvideo.

De links toevoegen:

1. Log in als platformbeheerder

2. Klik op het profielicoontje rechtsboven en vervolgens op “Naam Organisatie”.

3. Klik vervolgens op "Instellingen".

4. Hier kan je onder het logo en de achtergrondfoto links naar de verschillende social media profielen toevoegen, in de daarvoor bestemde velden.

5. Vergeet niet op opslaan te klikken.

Handig om te weten

Uitlegvideo: