Hoe meld ik me af bij de vrijwilligerspool?

Afmelden bij de vrijwilligerspool. Vrijwilligersbank. Opnieuw aanmelden.

Gerbrand Holland avatar
Geschreven door Gerbrand Holland
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Mocht je, om welke reden dan ook, je willen afmelden bij de vrijwilligerspool, dan kan dat natuurlijk. Dit kan op een makkelijke manier. Klik op je profielicoontje rechts bovenin en selecteer Profiel. Klik hierna op Wijzig profiel. Hier vind je alle informatie die op je profiel staat. Onderin vind je de aanvinkbare optie Ik wil berichten ontvangen van organisaties en mensen die hulp nodig hebben. Als je deze afvinkt, verdwijnt je profiel uit de vrijwilligerspool. Mocht je je opnieuw beschikbaar willen stellen, kan je met hetzelfde vinkje je weer aanmelden voor de vrijwilligerspool.

Dit artikel laat zien hoe je in eerste instantie een profiel aanmaakt in de vrijwilligerspool

Dit artikel laat zien hoe je je profiel of voorkeuren wijzigt in de vrijwilligerspool