Hoe wijzig ik mijn profiel in de vrijwilligerspool?

Vrijwilligerspool. Vrijwilligersbank. Profiel wijzigen. Voorkeuren aanpassen.

Gerbrand Holland avatar
Geschreven door Gerbrand Holland
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voordat je gegevens kan aanpassen in de vrijwilligerspool/vrijwilligersbank, moet je eerst een profiel hebben aangemaakt in de vrijwilligerspool. Dit artikel bespreekt hoe je dit kan doen. Dit artikel bespreekt hoe je je weer kan uitschrijven uit de vrijwilligerspool.

Mochten je voorkeuren over tijd wijzigen, of wil je aanpassingen maken in je profiel, dan kan dat op een makkelijke manier. Klik op je profielicoontje rechts bovenin en selecteer Profiel. Klik hierna op Wijzig profiel. Hier vind je alle informatie die op je profiel staat. Als je iets aanpast in je profiel, wordt dit ook automatisch aangepast in de vrijwilligerspool!