Soms willen gebruikers verwijderd worden van de site. Dit omdat ze bijvoorbeeld een verkeerd e-mailadres hebben gebruikt, ze een frisse start willen maken, of omdat je wil voldoen aan de GDPR/AVG. Als sitebeheerder kan je dit makkelijk doen via onderstaand stappenplan.

1. Klik op je profielicoontje rechts bovenin en ga naar het administratiepaneel

2. Klik op "Gebruikers"

3. Klik op de gebruiker die je wil verwijderen. Meer informatie over hoe je een specifieke gebruiker vindt, vind je in dit artikel.

4. Zodra je klikt op de naam van de gebruiker, moet er een voorbeeldprofiel van deze gebruiker verschijnen met de ingevulde informatie van de gebruiker. Klik onderaan op "Gebruikersaccount verwijderen"

5. Een pop-up verschijnt met de tekst "Weet je zeker dat je deze gebruiker, NAAM GEBRUIKER, wilt verwijderen?". Klik hier op OK