Als Site Admin heb je inzicht in de data van de website op gebied van gebruikers, organisaties, vacatures en aanmeldingen. Om deze data in te zien:

1. Klik op het profiel icoontje rechtsboven op de navigatiebalk.
  2. Selecteer “Admin Administreer Sitenaam
  3. Kies het tabje “Data” in de Admin balk.
  4. Selecteer, naargelang waarnaar je op zoek bent, het kopje Organisaties, Gebruikers, Vacatures of Aanmeldingen.
  5. Middels de zoekbalk kun je zoektermen ingeven om een specifiek datapunt terug te vinden.
  6. Middels de knop “Exporteren” rechts boven in het overzicht, kun je een uitdraai maken van de gegevens die jij hebt ingesteld (de uitdraai wordt gedownload als .csv bestand. Wanneer de gegevens niet overzichtelijk weergegeven worden, probeer het csv bestand dan te openen via google sheets of een recente versie van excel).