Hoe vind ik de gegevens van een specifieke gebruiker, organisatie, vacature, aanmelding?
Hoe vind ik de gegevens van een specifieke gebruiker, organisatie, vacature, aanmelding?

Data inzicht

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als Platformbeheerder heb je inzicht in de data van het platform op gebied van gebruikers, organisaties, vacatures en aanmeldingen. Om deze data in te zien:

1. Klik op het profiel icoontje rechtsboven op de navigatiebalk.

2. Selecteer “Administratie Paneel

3. Kies het tabje “Data” in de Admin balk.

4. Selecteer, naargelang waarnaar je op zoek bent, het kopje Organisaties, Gebruikers, Vacatures of Aanmeldingen.

5. Middels de zoekbalk kun je zoektermen ingeven om een specifiek datapunt terug te vinden. Je kan ook op e-mailadres zoeken. Met het e-mailadres vind je zo de corresponderende gebruiker. Zie het filmpje hieronder voor een voorbeeld.

6. Middels de knop “Exporteren” rechts boven in het overzicht, kun je een uitdraai maken van de gegevens die jij hebt ingesteld (de uitdraai wordt gedownload als .csv bestand. Wanneer de gegevens niet overzichtelijk weergegeven worden, probeer het csv bestand dan te openen via google sheets of een recente versie van excel). Hoe je dit bestand goed kan uitpakken vind je in dit artikel.

SPECIFIEKE GEBRUIKER VINDEN VIA E-MAILADRES