Je kunt je vacatures/activiteiten eenvoudig op je eigen website plaatsen via een embed. Je hoeft alleen maar een stukje code in je website te plakken en je vacatures staan ook op je eigen website.

1. Klik op het profiel icoontje rechts boven in je scherm
  2. Selecteer in het uitklapmenu jouw organisatie
  3. Je komt nu op de organisatie pagina terecht
  4. Selecteer het tabje “Instellingen” aan de linkerkant
  5. Ga vervolgens naar het kopje “embed". Je ziet dan het volgende scherm:

Je kunt hier kiezen of je je vacatures in een kolom wil embedden, in twee kolommen of in drie kolommen. Hieronder zie een voorbeeld van hoe elk van de opties eruit komt te zien op je website:

Als je je keuze gemaakt hebt voor een van de opties kopieer je de code en plak je die op je site. Hoe je dat precies moet doen hangt af van de technologie waar jouw site op gebouwd is. Hieronder lichten we het proces uit voor Wordpress, Wix, Drupal, en Squarespace.

Wordpress

1. Log in op je beheerders dashboard van je WordPress-website.
  2. Ga naar de pagina waar je je activiteiten wil embedden of maak een nieuwe pagina.
  3. Klik in de teksteditor van je pagina of bericht op het tabblad “Text” in de rechterbovenhoek van het editor venster.

4. Lokaliseer de plaats op de pagina waarop je de embedding wilt laten verschijnen en plak je de embed code van jouw organisatie in het venster.

5. Publiceer of bekijk een voorbeeld van je pagina / bericht wanneer je klaar bent. Het gebied dat eerst de HTML-embedcode bevatte, wordt nu vervangen door de vacatures. Het is gelukt!

Wix

1, Log in op je beheerdersdashboard van je wix-website

2. Installeer de volgende Wix-app: https://www.wix.com/app-market/html-iframe-embed/overview

3. Voeg de Wix-app toe aan je website waar je de vacatures wilt plaatsen.

4. Kies de optie 'HTML-code' en voeg de embed-code van jouw organisatie toe

Drupal

Volg deze gids: https://drupal.princeton.edu/template-documentation/images-media/inserting-iframes

Squarespace

Volg de 'code block'-handleiding van: https://support.squarespace.com/hc/en-us/articles/206543227-Embed-Blocks-vs-Code-Blocks om een iframe toe te voegen.