Hoe verstuur ik een bericht naar mijn vrijwilligers?

Berichtencentrum. Bericht sturen naar aanmelders. In contact komen met vrijwilligers.

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De berichten functionaliteit kun je gebruiken om vrijwilligers of leden van je organisatie een bericht te sturen. Ook wanneer een vrijwilliger zich aanmeldt voor een van jouw vacatures, wordt een berichten conversatie begonnen tussen de contactpersoon van de betreffende vacature en de vrijwilliger die zich heeft aangemeld. Elke keer wanneer een bericht wordt verzonden ontvangt de ontvanger van het bericht hiervan ook een notificatie per email.

Je kunt op verschillende manieren een bericht sturen naar een persoon of organisatie.

Via het berichtencentrum:

1. Klik op het inbox icoontje rechtsboven in je scherm

2. Klik bij Berichten op zie alle

3. Klik linksboven op de knop “Nieuw bericht versturen”

4. Voer de naam van de persoon of de organisatie in

5. Geef het onderwerp van het bericht aan

6. Schrijf je bericht en druk op “Versturen”

Via het tekstballonnetje naast de naam van een persoon / een bericht sturen naar een persoon:

1. Klik op het tekstballonnetje naast de naam van de persoon naar wie je een bericht wil sturen

2. Geef het onderwerp van het bericht aan

3. Schrijf je bericht en druk op “Versturen”

Via een vacaturepagina / bericht sturen naar de organisator van een vacature:

1. Aan de linkerzijde naast de vacature vind je de naam van de organisator van de vacature met daaronder de tekst “Stel een vraag”

2. Geef het onderwerp van het bericht aan

3. Schrijf je bericht en druk op “Versturen”

Via een organisatie pagina / bericht sturen naar een organisatie:

1. Aan de linkerzijde, onder het logo van de organisatie, vind je de knop “Stuur een bericht”

2. Geef het onderwerp van het bericht aan

3. Schrijf je bericht en druk op “Versturen”

4. Let op: alle beheerders en moderators van deze organisatie krijgen dit bericht te zien

Een bericht naar meerdere mensen versturen:

1. Klik op het inbox icoontje rechtsboven in je scherm

2. Klik bij Berichten op zie alle

3. Klik linksboven op de knop “Nieuw bericht versturen”

4. Voer de namen van de personen in naar wie je een bericht wilt sturen

5. Geef het onderwerp van het bericht aan

6. Schrijf je bericht en druk op “Versturen”