Hoe maak ik een account aan?

Account creëren, registreren, profiel aanmaken.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je te registreren klik je op de homepage rechtsboven op "Account aanmaken". Je kunt ervoor kiezen om je via facebook te registreren, of met je email.

Hoe maak ik een account aan via Facebook:

1. Druk op de blauwe knop “Meld je aan met Facebook”

2. Ga akkoord met de Algemene voorwaarden door deze aan te vinken

3. Ga eventueel akkoord met het aanmelden voor de nieuwsbrief

4. Deedmob haalt je gegevens, zoals je naam, email en foto, vanzelf op van facebook.

Hoe maak ik een account aan via Email:

1. Vul je voornaam en eventueel achternaam in

2. Vul het e-mailadres in waarop je meldingen wilt ontvangen

3. Kies een wachtwoord op

4. Ga akkoord met de Algemene voorwaarden door deze aan te vinken

5. Ga eventueel akkoord met het aanmelden voor de nieuwsbrief

6. Druk op de knop “Account aanmaken”

Vervolgstappen

Je krijgt nu een mail om je account te activeren. Klik op "Account activeren" om je account te activeren.