Hoe nodig ik mensen uit om zich aan te melden voor een bepaalde vacature of evenement?

Vrienden uitnodigen, leden uitnodigen, een vacature of evenement aanraden.

Wanneer je een vacature aan iemand wilt voorleggen of een event hebt gevonden waar je graag met een groep vrienden aan wilt deelnemen, kun je je vrienden op de hoogte brengen of uitnodigen voor deze activiteit.

1. Ga naar de pagina van de specifieke activiteit.

2. Rechtsboven, direct onder de blauwe aanmeldknop, vind je de knop 'Nodig vrienden uit'

3. Wanneer je op deze knop drukt, verschijnt een pop up met drie mogelijkheden

Mogelijkheid 1: User uitnodigen.
Een persoon met een account kun je direct uitnodigen.

1. Selecteer "User uitnodigen"

2. Voer zijn of haar naam in.

3. Selecteer de juiste persoon in de lijst.

4. Druk op de knop "Stuur uitnodiging".

Mogelijkheid 2: Uitnodigen per mail.
Wanneer een persoon nog geen account heeft, of wanneer je niet zeker weet welk account je moet kiezen (soms hebben gebruikers dezelfde naam), kun je ook het email adres van deze persoon gebruiken.

1. Selecteer "Uitnodigen per mail".

2. Voer onder "Aan:" het e-mailadres in.

3. Pas eventueel "Onderwerp", "Bericht" en "Taal" aan.

4. Druk op de knop "Verstuur uitnodigingen".

Mogelijkheid 3: Leden.
Wanneer je personen wilt uitnodigen die al lid zijn van je organisatie, kun je deze in een lijst selecteren.

1. Selecteer "Leden".

2. Selecteer de leden in de lijst.

3. Pas eventueel "Onderwerp" en "Bericht" aan.

4. Druk op de knop "Emails versturen".