Hoe vraag ik een vrijwilliger een document bij aanmelding toe te voegen?
Hoe vraag ik een vrijwilliger een document bij aanmelding toe te voegen?

CV, curriculum, rijbewijs

Lioba Visser avatar
Geschreven door Lioba Visser
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan zijn dat je specifieke informatie van een vrijwilliger nodig hebt voordat je zijn of haar sollicitatie in overweging neemt, zoals een CV, rijbewijs of sollicitatieformulier. Je kunt een vrijwilliger vragen om een bestand te uploaden wanneer hij/zij solliciteert naar jouw vrijwilligersvacature.

1. Ga naar je organisatiepagina

2. Maak/bewerk een vragenlijst en voeg de optie "bestand uploaden" toe

3. Vergeet niet het vinkje weg te halen bij "Niet ingelogde gebruikers toestaan om dit formulier te bekijken en in te vullen".

4. Als een vrijwilliger eerst een ander aanmeldingsformulier moet downloaden, kun je een link toevoegen. Je kunt deze toevoegen in "Extra tekst voor de vraag".

5. Voeg de vragenlijst toe

6. Zoek de bestanden die vrijwilligers hebben toegevoegd in de "sollicitaties".