Wat moet ik doen als ik geen verificatiemail of uitnodigingsmail heb ontvangen of deze is verlopen?
Wat moet ik doen als ik geen verificatiemail of uitnodigingsmail heb ontvangen of deze is verlopen?

Verifiëren. Uitnodigen.

Lioba Visser avatar
Geschreven door Lioba Visser
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een nieuw account aanmaakt moet je je vaak verifiëren via een link in een mail. Als je wordt uitgenodigd op het platform, krijg je ook een e-mail met een link. Check altijd je spambox om te kijken of de e-mail hier terecht is gekomen.

Soms kan je deze e-mail niet (terug)vinden of is de link verlopen. In dat geval kun je een nieuw wachtwoord aanvragen (link naar artikel voor meer informatie). Via de wachtwoord reset mail kun je dan toch inloggen.