Hoe voeg je als platform administrator een vrijwilliger handmatig toe aan de vrijwilligerspool?
Hoe voeg je als platform administrator een vrijwilliger handmatig toe aan de vrijwilligerspool?

Vrijwilligers / gebruikers toevoegen aan de vrijwilligerspool.

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms kan het handig zijn als je iemand handmatig toe kan voegen aan de vrijwilligerspool. Bijvoorbeeld als een vrijwilliger buiten het platform om contact heeft gehad. Gelukkig kan dit heel makkelijk.

1. Ga via het administratiepaneel naar "data" > "gebruikers" en zoek de juiste gebruiker.

2. Klik op de naam en het profiel verschijnt.

3. Klik op het "bewerk" icoontje (zie afbeelding beneden) van het profiel dat je toe wilt voegen aan de pool.

4. Vink de opties "Word lid van onze Vrijwilligerspool [...]" en eventueel "Word lid van onze Crisispool [...]" aan (deze opties vind je onderaan de profielpagina).

5. Klik op "wijzigingen opslaan".

6. De gebruiker is nu toegevoegd aan de vrijwilligerspool.

Het proces vanuit "data" > "gebruikers":

Het bewerk-icoontje:

Hetzelfde proces, maar dan omgekeerd, geldt voor het handmatig verwijderen van een gebruiker uit de vrijwilligerspool.