Hoe voeg ik sectiethema's toe?

Andere achtergrond, kleur of lettertype voor een sectie of blok.

Lioba Visser avatar
Geschreven door Lioba Visser
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met behulp van sectiethema's is het mogelijk om afzonderlijke paginasecties anders te stylen. Je kunt bijvoorbeeld een sectiethema maken dat de tekst groter maakt en deze in een specifieke sectie gebruiken. Of de kleuren aanpassen voor verschillende secties. Dit creëert veel ontwerp mogelijkheden! Ga meteen naar een onderwerp door op de link te klikken:

Hoe kom je bij de feature:

• Log in

• Ga naar het 'Administratie Paneel'

• Ga naar 'Instellingen'

• Selecteer 'Sectiethema's'

Hoe maak je een sectiethema aan:

• Klik op 'Sectie thema toevoegen'

• Geef het thema een naam

• Klik op 'overschrijving toevoegen' om een aangepast lettertype of kleur te selecteren. Je ziet de 'Website thema' instellingen verschijnen.

• Pas deze aan naar wens

• Klik op 'verzenden'

• Het sectiethema is klaar om gebruikt te worden!

Hoe pas je een thema toe op een sectie in de pagina bewerker:

• Ga naar de betreffende pagina

• Open de paginabewerker door in de footer op 'Bewerk deze pagina' te klikken

• Open de sectie waar je het thema op wilt toepassen m.b.v. het potlood-icoontje

• In de linker benedenhoek van het sectie-bewerkingsscherm kan je het thema kiezen dat je wilt toepassen

• Vergeet niet om de pagina op te slaan!