Wat is de activiteitengeschiedenis?

Je activiteiten delen met anderen. Overzicht van vrijwilligerswerk.

Lioba Visser avatar
Geschreven door Lioba Visser
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het activiteitenrapport is er een overzicht van de activiteiten die een vrijwilliger uitgevoerd hebt. Als je als vrijwilliger gematcht bent met een vrijwilligersvacature en de activiteit is afgelopen, komt deze automatisch in je activiteitengeschiedenis terecht. Aangezien dit slechts een overzicht is zie je hier alleen de titel, datum en uren van de activiteit. De vrijwilliger kan zelf een omschrijving toevoegen over wat hij gedaan heeft.

De volgende vragen worden beantwoord in dit artikel. Klik op de link om direct naar het betreffende deel te springen of lees verder:

Voorbeeld van een activiteit in de activiteitengeschiedenis:

Waar vind ik mijn activiteitengeschiedenis?

1. Klik rechtsboven op het profielicoontje.

2. Klik op "Bekijk profiel"

3. Hier zie je je activiteitengeschiedenis

Hoe kan ik mijn activiteitengeschiedenis met anderen delen?

Als je bij je activiteitengeschiedenis bent aangekomen, kopieer de URL. Via deze URL kan een gebruiker met een account jouw profiel en activiteitengeschiedenis zien.

Hoe vind ik de activiteitengeschiedenis van een ander?

Vraag de persoon om de URL van het profiel te delen. Lees "Hoe kan ik mijn activiteitengeschiedenis met anderen delen?" om erachter te komen waar je deze link vindt.

Hoe werkt het handmatig toevoegen van activiteiten?

Je kunt dus ook handmatig activiteiten toevoegen. De titel kan je zelf toevoegen of uit de vacaturebank halen. De informatie uit de vacaturebank wordt niet automatisch overgenomen als je handmatig iets toevoegt.

1. Ga naar je activiteitengeschiedenis

2. Klik op "voeg activiteiten toe"

3. Voer alle informatie in

4. Vergeet niet om bij de organisatie om bevestiging te vragen dat je deze activiteit gedaan hebt!

Activiteit toevoegen:

Om bevestiging vragen bij organisatie:

Hoe voeg ik een omschrijving aan een activiteit toe?

Dit kan je doen door bij de activiteit op "bewerken" te klikken en een omschrijving toe te voegen.