Hoe verander ik als organisatiebeheerder mijn e-mail notificatie instellingen?
Hoe verander ik als organisatiebeheerder mijn e-mail notificatie instellingen?

E-mailnotificaties. E-mailinstellingen. Notificatie voorkeuren.

Lioba Visser avatar
Geschreven door Lioba Visser
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De e-mail notificatie instellingen worden altijd ingesteld op gebruikersniveau. Per type gebruiker zijn er verschillende notificaties (klik op de link om naar het juiste aritkel te gaan):

De e-mail notificatie instellingen voor jouw als organisatiebeheerder aanpassen:

1. Zorg dat je ingelogd bent als organisatiebeheerder (gebruik het e-mail adres waar je de notificaties op ontvangt).

2. Klik op je profiel icoon.

3. Klik op instellingen. Je ziet nu het profieloverzicht.

4. Klik op "wijzig profiel".

5. Selecteer "E-mail Notificaties" in de navigatiebalk.

Je kunt je af- en aanmelden voor verschillende meldingen door op de knoppen naast de beschrijving te klikken. Als ze grijs zijn, ben je uitgeschreven voor de e-mailnotificatie. Als de knop gekleurd is, staat de notificatie aan.

Er zijn enkele algemene e-mail meldingen die alle gebruikers krijgen, of het nu gebruikers, moderators of admins zijn.

Hieronder zul je de notificaties zien over activiteiten, aangezien alle gebruikers inclusief organisatie admins, zich kunnen aanmelden voor vrijwilligersactiviteiten, workshop en events. Als je naar beneden scrolt, zie je de instellingen voor e-mails voor organisatie beheerders.