Wat zijn beledigingsrapporten?

Gebruiker gerapporteerd. Notificaties. Rapport

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een van de tabs in het administratie panel heet "beledigingsrapporten". Misschien heb je op de organisatiepagina een notificatie gekregen dat een gebruiker gerapporteerd is. Als je op deze melding klikt, kom je bij "beledigingsrapporten" terecht. Hier onder zie je een voorbeeld van een gerapporteerde tekst. In dit artikel wordt uitgelegd wat dit inhoudt.

Om zeker te zijn dat er geen aanstootgevende content op de site belandt, worden alle activiteiten (vacatures, workshops en events) op jouw website gescand op slechte woorden. De lijst met slechte woorden bevat woorden uit vele talen, waardoor een woord dat in het Nederlands geen foute betekenis heeft wel als slecht woord kan worden opgepikt! Als een tekst één van de slechte woorden uit deze lijst bevat, komt deze bij "gerapporteerd gebruik" terecht en krijg je een notificatie. Je hebt de volgende opties:

• Goedkeuren: als dit geen aanstootgevende content is, kun je het bericht goedkeuren. Er gebeurt verder niets, de gebruiker krijgt hier geen notificatie van.

• Bericht de gebruiker: je kunt de gebruiker een bericht sturen en laten weten dat de content aanstootgevend is of dat er een typfout in de activiteit zit. Je kunt de gebruiker vragen het bericht te verwijderen of aan te passen.

• Bewerk of verwijder activiteit: je kunt zelf de activiteit verwijderen of bewerken.

• Verwijder organisatie: je wordt naar de pagina gelinkt waar je de organisatie kan verwijderen.

• Vraag Deedmob het account van deze gebruiker te verwijderen: een chatvenster opent waar je ons kan vragen het account van deze gebruiker te verwijderen.