Dit artikel gaat over vragenlijsten en webformulieren in het algemeen, wat het zijn, waar ze bewaard worden op de site en waar je ze terug kan vinden.

Wil je weten hoe je een vragenlijst aan je vacature toevoegt, klik hier.

Wil je weten hoe je een webformulier aan je pagina toevoegt, klik hier.

Vragenlijsten en webformulieren zijn in principe hetzelfde, alleen dat ze anders ingezet worden. Vragenlijsten worden aan vacatures toegevoegd om meer informatie te verzamelen over de gebruiker die zich aanmeldt. Webformulieren worden aan een webpagina toegevoegd om verschillende redenen, bijvoorbeeld als contactformulier.

Vragenlijsten en webformulieren zijn terug te vinden op de organisatiepagina van het platform (zie plaatje).

• Hier worden alle vragenlijsten/webformulieren die zijn aangemaakt bewaard. Op die manier kun je een vragenlijst/webformulier voor meerdere vacatures of pagina's gebruiken.

• Als je een vragenlijst uit een vacature verwijderd of een webformulier van een pagina verwijderd, kun je ze hier altijd nog terugvinden. Je kunt een vragenlijst/webformulier dus offline halen zonder deze te verliezen. Je kunt deze dan op een later moment weer online zetten/gebruiken. Let wel op dat als je een vragenlijst/webformulier van de "Vragenlijst" pagina verwijderd deze wel voorgoed weg is!

Hier kun je ook vragenlijsten/webformulieren aanmaken om later toe te voegen aan een vacature/pagina.