Hoe verstuur ik een automatisch bericht als iemand zich aanmeldt voor mijn vacature, workshop of event?
Hoe verstuur ik een automatisch bericht als iemand zich aanmeldt voor mijn vacature, workshop of event?
Gerbrand Holland avatar
Geschreven door Gerbrand Holland
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een vacature aanmaakt, zijn er verschillende opties. Een ervan is het toevoegen van een gepersonaliseerd bericht, dat een gebruiker ontvangt in zijn e-mail inbox en op het platform zodra hij zich aanmeldt. Als je wil weten hoe je een vacature aanmaakt, klik hier.

Als je een vacature aanmaakt, klik op de optie "voeg een standaar welkomstbericht toe voor nieuwe aanmelders". Zie ook het uitleg filmpje hieronder.

Je kunt de variabele :name: gebruiken als je de naam van de persoon die zich heeft aangemeld toe wil voegen aan het bericht. Dit is een variable die vanzelf in de desbetreffende naam verandert.