Hoe pas ik als gebruiker de instellingen voor e-mailnotificaties aan?
Hoe pas ik als gebruiker de instellingen voor e-mailnotificaties aan?

E-mail notificaties aanpassen. Notificatie instellingen. E-mails van de organisatie. Notificaties aanzetten. Meldingen uitschakelen. Email.

Gerbrand Holland avatar
Geschreven door Gerbrand Holland
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als gebruiker van het platform zijn er verschillende e-mail notificaties die verstuurd worden. Voer deze stappen uit om toegang te krijgen tot je e-mail instellingen:

1. Klik op je profiel icoon.

2. Klik op instellingen. Je ziet nu het profieloverzicht.

3. Klik op "wijzig profiel".

4. Selecteer "E-mail Notificaties" in de navigatiebalk.

Je kunt je af- en aanmelden voor verschillende meldingen door op de knoppen naast de beschrijving van de melding te klikken. Als ze grijs zijn, ben je uitgeschreven voor de e-mailnotificatie. Als de knop gekleurd is, staat de notificatie aan.

Er zijn enkele algemene e-mail meldingen die alle gebruikers krijgen, of het nu gebruikers, moderators of admins zijn.

Andere e-mailberichten die alle gebruikers kunnen krijgen zijn e-mailberichten over vrijwilligersactiviteiten. Er zijn meldingen om je o.a. op de hoogte te houden van activiteiten waarvoor je aangemeld bent.

Als je admin bent van een organisatie, krijg je notificatie emails over de activiteiten die door jouw organisatie zijn geplaatst. Dit is om er zeker van te zijn dat je op de hoogte blijft, o.a. van aanmeldingen op activiteiten die door jouw organisatie zijn geplaatst.

Platform admins krijgen meldingen als een organisatie zich aanmeld op hun site.