Hoe verwijder ik een organisatie?

Organisatie verwijderen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms word je als platform beheerder benaderd door een organisatiebeheerder om een organisatie te verwijderen. De organisatie kan bijvoorbeeld niet meer bestaan, of haar doelen al bereikt hebben. De volgende stappen laten zien hoe je een organisatie verwijdert.

1. Klik op je profielicoontje rechts bovenin en ga naar het administratiepaneel

2. Klik op "Organisaties"

3. Zoek naar de desbetreffende organisatie in de zoekbalk links bovenin het datascherm.

4. Klik op de organisatienaam. Je zal naar de betreffende organisatiepagina worden geleid.

5. Klik op "Instellingen" in het menu aan de linkerkant.

6. Klik op het tabje "Aanpassen" onder Organisatie instellingen

7. Klik op de knop "Verwijderen" in de rij "Verwijder organisatie"

8. Een pop-up verschijnt met de vraag of je zeker weet dat je de organisatie wil verwijderen. Als je dit zeker weet, vul dan de naam van de organisatie in en klik op "Verwijder organisatie"