1. Ga naar je organisatiepagina (log in > druk op het profiel icoontje rechtsboven > selecteer je organisatie in het uitgeklapte menu)
  2. Druk op het tabje instellingen aan de linkerkant
  3. Hier kun je een nieuw logo en omslagfoto instellen

Als er al een foto staat kun je deze vervangen. Ga met je muis over de foto (zoals hier over het logo) en druk op het prullenbakje.

Heeft jouw organisatie geen beeldbank waar je een goede omslagfoto kunt vinden? Kijk dan op deze site, of deze, of deze voor mooie rechtenvrije foto's.