1. Ga naar het admin panel.
  2. Klik op 'Beheerders'.
  3. Klik op 'Activiteiten' (dit kan ook een andere naam hebben op jouw site. Het is het bovenste knopje onder Over Ons aan de linker kant).
  4. Kies uit het type activiteit dat je wil aanmaken.
  5. Maak je activiteit aan.

Wil je deze activiteit op een bepaalde pagina laten zien?

1. Ga naar het admin panel.
  2. Klik op 'Pagina's'
  3. Selecteer de pagina waar je de activeiten op wil plaatsen, of maak een nieuwe pagina aan
  4. Voeg een sectie toe genaamd 'Deeds' of 'Vacatures'
  5. Selecteer jouw organisatie om alle Activiteiten in deze sectie te laten zien, of kies handmatig activiteiten uit door 'Kies zelf' te selecteren in het uitklap menu