Hoe maak ik een activiteit aan namens mijn organisatie of Vrijwilligerscentrale?
Hoe maak ik een activiteit aan namens mijn organisatie of Vrijwilligerscentrale?

Workshop aanmaken. Event aanmaken. Training aanmaken.

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Klik op je profielicoontje rechts boven

2. Selecteer je organisatie onder 'organisaties'

3. Klik op 'Activiteiten' (dit kan ook een andere naam hebben op jouw platform. Het is het bovenste knopje onder Over Ons aan de linker kant).

4. Kies uit het type activiteit dat je wil aanmaken.

5. Maak je activiteit aan.

Wil je deze activiteit op een bepaalde pagina laten zien?

1. Ga naar het admin panel.

2. Klik op 'Pagina's'

3. Selecteer de pagina waar je de activeiten op wil plaatsen, of maak een nieuwe pagina aan

4. Voeg een sectie toe genaamd 'Deeds' (kan ook 'Vacatures', of 'Activiteiten' heten)

5. Selecteer jouw organisatie om alle Activiteiten in deze sectie te laten zien, of kies handmatig activiteiten uit door 'Kies zelf' te selecteren in het uitklap menu