Hoe pas ik een pagina aan?

Pagina aanpassen, wijzigen. Tekst op de website aanpassen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn twee manieren bij de page editor te komen. Er zijn ook twee manieren om je pagina's aan te passen.

Via het Adminpaneel

1. Ga naar het admin paneel

2. Selecteer 'Pagina's'

3. Kies de pagina die je wil aanpassen

4. Klik op "Bewerk"

Via de Footer

1. Ga naar de pagina die je wil aanpassen

2. Scroll naar beneden

3. Klik op 'Bewerk deze pagina'

Bewerken met de pagina bewerker

1. Selecteer de sectie/blok van de pagina dat je wilt aanpassen aan de linkerkant. Als je niet zeker weet welke sectie je moet hebben, kun je er een paar aanklikken om je te oriënteren waar je op de pagina zit.

2. Scrol vervolgens naar het relevante tekstveld in een uitgeklapte sectie en pas de tekst aan

3. Druk op 'Sluit en bekijk voorbeeld' en vervolgens 'Opslaan' rechtsonderin de pagina.

Bewerken zonder pagina bewerker

1. Beweeg je muis over de pagina en je ziet een plusje. Klik op dat plusje en voeg de secties toe. Als je niet zeker weet welke sectie je moet hebben, kun je er een paar aanklikken om je te oriënteren waar je op de pagina zit.

2. Scrol vervolgens naar het relevante tekstveld in een uitgeklapte sectie en pas de tekst aan

3. Druk op 'Opslaan'