Hoe vind ik verlopen vacatures?

Verlopen vacatures

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vacatures verlopen automatisch na twee maanden. Organisatoren wordt 7 dagen van te voren gevraagd de vacature te verlengen. Als dit niet gebeurt verloopt de vacature. Wil je zien welke vacatures verlopen zijn om eventueel deze organisaties weer te activeren?

1. Klik op het profiel icoontje rechtsboven op de navigatiebalk.

2. Selecteer “Administratie Paneel”

3. Selecteer "Vacatures" of "Activiteiten" in het Administratiepaneel

4. Scrol naar rechts en druk op de pijltjes naast "Verloopt" om te sorteren op verloopdatum.