Hoe wijzig ik vacatures/activiteiten van organisaties?

Vacatures/activiteiten aanpassen. Vacatures/activiteiten wijzigen. Tekst in vacatures/activiteiten aanpassen.

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In jouw rol als platform beheerder kan het natuurlijk voorkomen dat je vacatures/activiteiten tegenkomt die aangepast dienen te worden. Wellicht staat er een spelfout in de tekst, of zie je met jouw ervaring mogelijkheden om de vacature/activiteit aan te passen om de kans op aanmeldingen te verhogen.

1. Ga naar de organisatiepagina van de betreffende organisatie die de vacature/activiteit heeft geplaatst.

2. Ga naar de vacature/activiteiten overzicht pagina of direct naar de vacaturepagina. Die vind je direct onder de organisatiefoto; het is de bovenste optie in het linker menu

1. Wanneer je op de vacature overzicht pagina bent, selecteer dan de knop “Bewerk” rechts naast de vacature.

2. Wanneer je via de vacaturepagina de vacature bewerkt bevindt, selecteer dan “Bewerk” in de groene balk bovenaan de vacature.

3. Voor de gewenste aanpassingen uit

1. Let op: er mag geen URL of e-mailadres in de vacature staan. Niet in de samenvatting, noch in de uitgebreide beschrijving.

4. Wanneer je klaar bent, druk dan onderaan het formulier op “Opslaan”

ROUTE A - VIA DE VACATURE/ACTIVITEITEN OVERZICHT PAGINA

ROUTE B - VIA DE VACATURE/ACTIVITEITENPAGINA