In jouw rol als site beheerder kan het natuurlijk voorkomen dat je vacatures tegenkomt die aangepast dienen te worden. Wellicht staat er een spelfout in de tekst, of zie je met jouw ervaring mogelijkheden om de vacature aan te passen om de kans op aanmeldingen te verhogen.

1. Ga naar de vacature overzicht pagina of direct naar de vacaturepagina.
  2. Wanneer je op de vacature overzicht pagina bent, selecteer dan de knop “Bewerken” rechts naast de vacature.
  3. Wanneer je je op de vacaturepagina bevindt, selecteer dan “Bewerk” in de groene balk bovenaan de vacature.
  4. Voor de gewenste aanpassingen uit
  5. Wanneer je klaar bent, druk dan onderaan het formulier op “Bewerk vacature”