Er zijn verschillende scenario’s denkbaar waarin het wenselijk zal zijn voor jou als site admin om leden van organisaties te beheren. Zo kun je nieuwe beheerders toevoegen aan een bestaande organisatie of verouderde accounts uit een organisatie verwijderen.

1. Ga naar de organisatiepagina van de organisatie in kwestie
  2. Klik op het tabje “Leden”
  3. Om nieuwe leden/beheerders uit te nodigen druk je op de knop “Nodig personen uit”
  4. Heeft de persoon die je uit wilt nodigen als beheerder nog geen account op je site? Dan is het handig om deze eerst een link te sturen waarmee hij/zij een account kan aanmaken. Je vind deze link door op "Nodig personen uit" te klikken en vervolgens op "Verstuur een link om mensen uit te nodigen". Als ze een account aanmaken via deze link, worden ze automatisch lid van de organisatie. Vervolgens klik je op de drie bolletjes rechts van de naam om de persoon beheerder te maken.

Om bestaande leden te beheren, toegangsniveaus te wijzigen of te verwijderen, selecteer je de drie bolletjes rechts van de naam van de persoon voor wie je deze wijzigingen wilt doorvoeren.