Hoe voeg ik beheerders toe aan een organisatie op ons platform?
Hoe voeg ik beheerders toe aan een organisatie op ons platform?

Beheerders toevoegen aan een organisatie.

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn verschillende scenario’s denkbaar waarin het wenselijk zal zijn voor jou als platform beheerder om leden van organisaties te beheren. Zo kun je nieuwe beheerders toevoegen aan een bestaande organisatie of verouderde accounts uit een organisatie verwijderen.

Nieuwe beheerder heeft nog geen account op het platform

1. Ga naar de organisatiepagina van de organisatie in kwestie

2. Klik op het tabje “Personen”

3. Om nieuwe leden/beheerders uit te nodigen druk je op de knop “Toevoegen”

4. Heeft de persoon die je uit wilt nodigen als beheerder nog geen account op je platform? Dat maakt niet uit. Je kan iemand alsnog toevoegen via een e-mailadres. Voeg daarom het e-mailadres in

5. Vul de voor- en achternaam van je nieuwe beheerder in

6. Verander het toegangsniveau naar moderator of beheerder

7. Klik op "Uitnodigen". Hij/zij krijgt dan een e-mail waarin het account geverifieerd moet worden en komt meteen in de organisatie terecht als beheerder.

Nieuwe beheerder heeft wel een account op het platform

1. Ga naar de organisatiepagina van de organisatie in kwestie

2. Klik op het tabje “Personen”

3. Om nieuwe leden/beheerders uit te nodigen druk je op de knop “Toevoegen”

4. Heeft de persoon die je uit wil nodigen als beheerder wel een account op je platform? Dan kan je alsnog iemand toevoegen via zijn/haar naam. Vul daarom de naam van de nieuwe beheerder in

5. Klik daarna op de pop-up van het account van je beheerder

6. Selecteer zijn/haar toegangsniveau

7. Klik op "Toevoegen"

Bestaande leden aanpassen

Om bestaande leden te beheren, toegangsniveaus te wijzigen of te verwijderen, selecteer je de drie bolletjes rechts van de naam van de persoon voor wie je deze wijzigingen wilt doorvoeren.