Hoe verzend ik een mail naar alle (of een selectie van) personen in mijn organisatie?
Hoe verzend ik een mail naar alle (of een selectie van) personen in mijn organisatie?

Email leden. Mail leden.

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nieuwsbrieven of updates over evenementen, vacatures of andere dingen waar jouw organisatie zich mee bezig houdt verstuur je gemakkelijk naar leden van jouw organisatie. Zo is iedereen in een handomdraai weer op de hoogte!

Een email verzenden aan alle leden van jouw organisatie of een selectie van leden gaat als volgt:

1. Ga naar de organisatiepagina

2. Klik op het tabje “Personen”

3. Rechts naast de knop “Uitnodigen” vind je de knop “Email”

4. Selecteer de personen naar wie je een mail wilt zenden. Om alle leden van je organisatie te selecteren, klik op de checkbox naast het woord "Naam", helemaal bovenaan.

5. Schrijf je bericht en klik op de knop “E-mails versturen”

Wil je weten hoe je mensen uitnodigt om lid te worden van jouw organisatie?
Lees dan dit artikel!