Hoe nodig ik mensen uit om lid te worden van mijn organisatie?
Hoe nodig ik mensen uit om lid te worden van mijn organisatie?

Personen uitnodigen om lid te worden van jouw organisatie. Community bouwen.

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Natuurlijk wil je de mensen die jouw organisatie een warm hart toe dragen graag aan je organisatie verbinden. Ook wanneer ze even geen tijd hebben om vrijwilligerswerk voor je te doen, of wanneer je even geen vacatures open hebt staan.

Een laagdrempelige en efficiënte manier om mensen aan je te binden is door ze lid te maken van jouw organisatiepagina. Zo heb je hun gegevens altijd bij de hand, kun je hen vragen vacatures te delen in hun netwerk, en kunnen ze op een leuke manier op de hoogte blijven van wat er allemaal speelt bij jouw organisatie. En wanneer je een nieuwe vacature plaatst zijn zij natuurlijk de eerste die hierop kunnen reageren! Ook kun je leden van jouw organisatie gemakkelijk emails sturen, berichten sturen en uitnodigen voor vacatures.

Hier lees je hoe je mensen kunt uitnodigen om lid van jouw organisatie te worden:

1. Ga naar de organisatiepagina

2. Klik op het tabje “Personen”

3. Klik op de knop “Toevoegen”

4. Voer de naam of e-mailadres in van de persoon die je wilt uitnodigen. Let op: De naam werkt alleen wanneer deze persoon reeds een account heeft, zo niet, gebruik dan e-mailadres.

5. Je kunt ook een link genereren en versturen om een of meerdere mensen uit te nodigen door deze link met hen te delen.

6. Wanneer je in bezit bent van een excel of csv bestand met e-mailadressen van de personen die je wilt uitnodigen lid te worden kun je deze uploaden door op "Bestand Importeren" te klikken. Klik hier voor meer informatie over deze optie.

Wanneer een persoon is uitgenodigd ontvangt deze een email met daarin een link

naar de organisatiepagina.

Misschien vind je dit ook interessant:

Hoe maak ik leden van mijn organisatie beheerder of moderator zodat zij ook taken kunnen doen? Dat lees je hier.

Hoe wijzig ik de privacy instellingen en zichtbaarheid van mijn organisatie en vacatures? Dat lees je hier.