Worden vacatures automatisch verlengd?

Hoe werkt het verlengen van vacatures? Moet ik mijn vacatures, evenementen en activiteiten zelf verlengen? Wanneer loopt een vacature af?

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om ervoor te zorgen dat alleen relevante vrijwilligersvacatures worden getoond, verlopen de vacatures zonder (eind)datum automatisch. Verlopen vrijwilligersvacatures zijn niet zichtbaar voor potentiële vrijwilligers en vrijwilligers kunnen zich er niet voor aanmelden!

Je hebt de mogelijkheid om de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk te verlengen voordat ze verlopen. Je kunt ze ook heropenen voor aanmeldingen nadat ze zijn verlopen.

Ga direct naar:

Vrijwilligersvacatures verlengen voordat ze verlopen:

1. Afhankelijk van de instellingen van het platform waarop je, je activiteit geplaatst hebt ontvang je eens in de zoveel tijd een mail met daarin het verzoek jouw vacature te verlengen indien deze nog relevant is.

2. Je hebt hiervoor 7 dagen de tijd na het ontvangen van deze mail.

3. Klik op de knop in de herinneringsmail - de vacature wordt automatisch verlengd!

4. Doe je niets, dan wordt de vacature automatisch op “Verlopen (gesloten)” gezet en kunnen vrijwilligers zich niet meer aanmelden. Je kunt deze vervolgens altijd weer gemakkelijk heropenen.

Vrijwilligersvacatures heropenen nadat ze zijn verlopen

1. Ga naar de vrijwilligersvacature die je wilt heropenen

2. Kies in de banner bovenaan de vacature "verlengen voor x dagen". Het aantal dagen hangt af van het platform waarop je de vacature hebt geplaatst.