Hoe nodig ik mensen uit om zich aan te melden voor een activiteit, klus, vacature of evenement?
Hoe nodig ik mensen uit om zich aan te melden voor een activiteit, klus, vacature of evenement?

Uitnodigen voor klussen, vacatures, evenementen of activiteiten. Uitnodigen per mail. Vrijwilligers uitnodigen voor een vacature.

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt gebruikers en mensen direct uitnodigen voor een activiteit die je hebt aangemaakt. Ga hiervoor naar de activiteit waarvoor je iemand wil uitnodigen en klik op:

• "Nodig uit" op de groene balk boven de activiteit óf op

• "Uitnodigen" naast de aanmeldknop.

Er verschijn een pop-up met vier opties om mensen uit te nodigen. Scroll verder voor meer informatie:

Gebruikers uitnodigen

Als iemand al een gebruikersaccount heeft, kun je de persoon via deze opties uitnodigen voor de activiteit.

• Voer de gebruikersnaam of het e-mail adres van de gebruiker in.

• Selecteer de juiste gebruiker

• Klik op "stuur uitnodiging"

• De gebruiker krijgt nu een e-mail met een link naar de vacature en kan ervoor kiezen zich aan te melden door op de aanmeldknop te drukken.

Uitnodigen per mail

• Klik op "uitnodigen per mail"

• Voeg het e-mail adres toe

• Je kunt het onderwerp en het bericht van de e-mail aanpassen, maar let erop dat je die link niet verandert

• De gebruiker krijgt nu een e-mail met een link naar de vacature en kan ervoor kiezen zich aan te melden door op de aanmeldknop te drukken.

Leden

Als de organisatie leden bevat, kun je één of meerdere leden tegelijkertijd uitnodigen voor de vacature

• Klik op "leden"

• Selecteer de leden die je wilt uitnodigen

• Je kunt het onderwerp en het bericht van de e-mail aanpassen, maar let erop dat je die link niet verandert

• De gebruiker krijgt nu een e-mail met een link naar de vacature en kan ervoor kiezen zich aan te melden door op de aanmeldknop te drukken.

Deel

Als je op "deel" klikt, verschijnt er een link naar de vacature die je kunt kopiëren en delen.