Kan ik een vacature hergebruiken of dupliceren om een nieuwe vacature te creëren?
Kan ik een vacature hergebruiken of dupliceren om een nieuwe vacature te creëren?

Dupliceren, kopieren van een vacature, evenement of activiteit.

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Je kunt jouw vacature dupliceren, mocht je meerdere vacatures of evenementen willen publiceren die grotendeels dezelfde inhoud hebben.

2. Klik op de knop “Meer” aan de rechterkant van de betreffende vacature in het vacatureoverzicht (organisatie pagina > kopje vacatures).

3. Selecteer “Dupliceren”