Hoe verzend ik een email naar vrijwilligers die zich hebben aangemeld voor een evenement of vacature?
Hoe verzend ik een email naar vrijwilligers die zich hebben aangemeld voor een evenement of vacature?

Aanmelders mailen. Aangemelde vrijwilligers mailen. E-mail. Email.

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Je kunt de vrijwilligers die zich hebben aangemeld voor jouw vacature gemakkelijk een email versturen.

2. Ga naar je organisatiepagina

3. Ga naar het vacatureoverzicht

4. Klik op de knop “Meer” aan de rechterkant van de betreffende vacature in het vacatureoverzicht (organisatie pagina > kopje vacatures).

5. Selecteer “Email aanmelders”