Hoe download ik de gegevens van gebruikers / vrijwilligers die zich hebben aangemeld voor een activiteit / vacature?
Hoe download ik de gegevens van gebruikers / vrijwilligers die zich hebben aangemeld voor een activiteit / vacature?

Antwoorden van vrijwilligers. Gegevens van aanmeldingen downloaden. CSV.

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt de gegevens van de vrijwilligers die zich hebben aangemeld voor jouw activiteit / vacature downloaden in een .csv bestand, ook wanneer je een vragenlijst aan de activiteit / vacature hebt gekoppeld.

Dit kan via de activiteiten- / vacaturelijst op je organisatiepagina

1. Klik op de knop “Meer” aan de rechterkant van de betreffende activiteit / vacature in het vacatureoverzicht (organisatie pagina > kopje vacatures).

2. Selecteer “Download”.