Hoe bewerk ik een vacature?

Vacatures, evenementen of activiteiten aanpassen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt een vacature op twee manieren aanpassen.

1.

• Navigeer naar je Organisatiepagina > en daarna naar het kopje Vacatures/Activiteiten/Deeds (hier zijn verschillende namen voor) aan de linkerkant

• Klik op de knop 'Bewerk' aan de rechterkant van de vacature

2.

Je kunt de vacature ook bewerken door op de vacaturepagina in de statusbalk bovenaan de vacature op “Bewerken” te klikken.

Wanneer je klaar bent met het bewerken van je vacature klik je op “Bewerk vacature”