Hoe verwijder ik mijn organisatie?

Organisatie verwijderen. Delete organisatie. Gegevens van mijn organisatie wissen.

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Ga naar je Organisatiepagina

2. Check of alle vacatures zijn verwijderd, ook uit het het archief. (Zo niet eerst alle activiteiten verwijderen.)

3. Als activiteiten gesloten/verlopen zijn moeten deze eerst worden heropend/verlengd voordat jij ze kunt verwijderen.

4. Ga naar het tabje “Instellingen”. Zie:

5. Ga vervolgens naar het kopje “Aanpassen”

6. Onderaan de lijst vind je “Organisatie verwijderen” met een rode knop “Verwijderen”

7. Klik op de rode knop

8. Typ de naam van je organisatie, let op spelfouten en spaties, en klik nogmaals op de rode knop.

9. Je organisatie wordt nu definitief verwijderd.