1. Klik op het profiel icoontje rechts boven in je scherm

2. Selecteer in het uitklapmenu de organisatie waarvoor je de instellingen wilt aanpassen

3. Je komt nu op de organisatie pagina terecht

4. Selecteer het tabje “Instellingen”

5. Selecteer vervolgens het kopje “Aanpassen”

6. Hier kun je de functionaliteiten van je organisatie pagina aanpassen:

Eigen vacatures aanmaken

Wanneer deze functionaliteit actief (schuifje op gekleurd) is, kun je vacatures en evenementen aanmaken die alleen zichtbaar zijn voor de leden van jouw organisatie. Je doet dit door bij het aanmaken van een vacature bij de optie voorwaarden "Lid van mijn organisatie" aan te klikken.

Privé activiteiten zijn voor niet-leden niet zichtbaar in de vacaturebank.