Hoe beveel ik bepaalde vacatures of evenementen aan op mijn organisatie pagina?
Hoe beveel ik bepaalde vacatures of evenementen aan op mijn organisatie pagina?

Aanbevelen. Promoten van evenementen, vacatures of activiteiten.

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Klik op het profiel icoontje rechts boven in je scherm

2. Selecteer in het uitklapmenu de organisatie waarvoor je de instellingen wilt aanpassen

3. Je komt nu op de organisatie pagina terecht

4. Selecteer het tabje “Instellingen”

5. Selecteer vervolgens het kopje “Aanpassen”

6. Hier kun je de functionaliteiten van je organisatie pagina aanpassen:

Aanbevolen vacatures

Wanneer deze functionaliteit actief (schuifje op gekleurd) is, kun je vacatures selecteren die je wilt tonen op je home pagina en in de vacature sectie van jouw organisatie.