Hoe verwijder ik mijn profiel?

Profiel verwijderen. Account verwijderen. Gegevens wissen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan binnen drie stappen je account verwijderen:

1. Zorg dat je ingelogd bent.

2. Ga naar je profiel en klik op 'edit'.

3. Klik op de tab 'Verwijder mijn account'.

4. Klik vervolgens op button en geef even een bevestiging zodat we zeker weten dat dit niet per ongeluk gebeurd.

Help! Ik kan mijn gebruikersaccount niet verwijderen! Wat nu?:

Je kan een profiel niet verwijderen als de persoon nog contactpersoon van een vacature/activiteit/workshop/etc. is. Check dus even of dit het geval is als je een foutmelding krijgt bij het verwijderen van je profiel en maak iemand anders contactpersoon van de activiteit of verwijder deze.