Waar kan ik mijn aanmeldingen inzien en mij afmelden voor vacatures?
Waar kan ik mijn aanmeldingen inzien en mij afmelden voor vacatures?

Afmelden voor vacatures of events. Aanmeldingen inzien en beheren.

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Om vacatures te bekijken die je als favoriet hebt geselecteerd of waarvoor je je hebt aangemeld klik je rechtsboven op je profiel icoon en vervolgens op agenda

2. Klik op het tabje “Aanmeldingen” om de vacatures en evenementen te zien waarvoor je je hebt aangemeld

3. Je kunt vervolgens de vacature en de status van je aanmelding bekijken

4. Klik op de status knop om je aanmelding te annuleren of de organisator een bericht te sturen

5. Onder het tabje “Favorieten” vind je de vacatures die jij hebt aangevinkt als favoriet

6. Klik op de vacature om te bekijken en aan te melden